آشپزی

آشپزی

مدل کیک شکلاتی
ساعت ٢:۱٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/٤/٢٦  کلمات کلیدی: کیک شکلاتی ، کیک شکلاتی بی بی ، کیک شکلاتی طرز تهیه ، کیک شکلاتی ساده

مدل کیک شکلاتی کیک شکلاتی کیک شکلاتی بی بی کیک شکلاتی طرز تهیه کیک شکلاتی ساده خیس رزا منتظمی بدون فر در مایکروفر دستور پخت کیک شکلاتی اسفنجی

جاتون خالی. این کیک واقعا خوشمزه بود. بافتش خیلی نرم و دوست داشتنی بود. حتما امتحان کنید.

مواد لازم:

آرد: ۲ پیمانه

کاکائو: دو سوم پیمانه

شکر: ۱ و نیم پیمانه

کره: ۱۵۰ گرم (دمای اتاق)

تخم مرغ: ۲تا (هم دما با اتاق)

بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

شیر کاکائو: ۱ پیمانه

بقیه  در ادامه مطلب


 

روش تهیه:

آرد رو به همراه کاکائو توی یک ظرف الک کنید تا هم با هم مخلوط بشن و هم هوا بگیرن. بیکینگ پودر و نمک رو هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

فر رو روشن کنید و روی دمای ۱۷۵ درجه تنظیمش کنید تا گرم بشه.

توی یه ظرف دیگه، کره که نرم شده رو به همراه شکر با همزن خوب بزنید.

 

تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا احساس کنید که تخم مرغ ها پف کردن و رد همزن روی موادتون میمونه.

مخلوط آرد و کاکائو رو به صورت متناوب با شیر کاکائو اضافه کنید. یعنی اول یکم آرد و کاکائو بریزید خوب هم بزنید و بعد یکم شیر کاکائو و همین طور ادامه بدید. در آخرین مرحله هم آرد و کاکائو اضافه کنید.

قالب رو با روغن مایع چرب کنید روش یکم آرد الک کنید. بعد توی طبقه وسط فر یا پایه کوتاه مایکروفر به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار بدید. بعد از ۱۰ دقیقه از قالب خارج کنید و بگذارید تا خنک شه و بعد برش بزنید.

میتونید شکلات تخته ای رو آب کنید و روش رو با شکلات تزئین کنید.

خیلی خوشمزه و قشنگ و راحته.

این نکته ام بگم که پایه این کیک رو از سایت آشپزآنلاین یاد گرفتم و خودم یه جاهاییشو تغییر دادم.